«Επιχορήγηση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

«Επιχορήγηση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Το Καλοτρόπιο Κέντρο Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Λέσβου επιστρέφει με νέα μορφή!

Μετά την τριετή επιτυχημένη πορεία του, το Καλοτρόπιο επανέρχεται ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για να συνεχίσει το έργο του στην υποστήριξη των φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του νησιού μας, αλλά και ευρύτερα του ελλαδικού χώρου. Έτσι, σήμερα η Κοιν.σ.επ. Καλοτρόπιο προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής, υποστήριξης για την ίδρυση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. και ένταξης στο Μητρώο Κ.ΑΛ.Ο., λογιστικής παρακολούθησης, εκπαίδευσης των μελών των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. σε διάφορα αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες, σύνταξης επιχειρηματικών σχεδίων και marketing plan, υποβολής φακέλων για διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης, παρακολούθησης επιχειρηματικών σχεδίων και υλοποίησης προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Το Καλοτρόπιο προσκαλεί τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. του Βορείου Αιγαίου στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ) με θέμα:
Παρουσίαση της Δράσης «Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/06, στις 10:30 π.μ. Στην εκδήλωση θα δοθούν διευκρινίσεις για την υλοποίηση της Δράσης από τον Υπεύθυνο της Δράσης κο Αρίσταρχο Κοσμά, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερομένους προς επίλυση αποριών.

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, η οποία θα βιντεοσκοπηθεί, δηλώστε συμμετοχή στο link:
shorturl.at/vyEFO
και στη συνέχεια θα σας αποσταλεί email με το link της εκδήλωσης.

To top