Τα BioVItems του 1ου ΕΠΑΛ προκρίθηκαν στον διαγωνισμό «Green Ideas»

Τα BioVItems του 1ου ΕΠΑΛ προκρίθηκαν στον διαγωνισμό «Green Ideas»

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης και τα BioVItems προκρίθηκαν στην Α’ Κατηγορίας (Νέες Ιδέες από ανεξάρτητες ομάδες πολιτών) του διαγωνισμού Green Ideas που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου 2022.

Ο διαγωνισμός πράσινων ιδεών ‘Green Ideas Greece 2022’ διοργανώνεται στο πλαίσιο του Βαλκανικού διαγωνισμού ‘Balkan Green Ideas’ (ΒGI) , που διοργανώνεται τα τελευταία 10 χρόνια απο το Balkan Green Foundation.

Στοχεύει στην υποστήριξη καινοτόμων ιδεών πράσινης ή/και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ενεργοποιώντας ομάδες να εξελίξουν ιδέες που χρησιμοποιούν τοπικούς πόρους και δίκτυα. Παράλληλα, ο διαγωνισμός αποσκοπεί στο να συνδράμει στην δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων.

Ο διευθυντής του σχολείου Κοτερος Ελευθέριος δήλωσε «Τα παιδιά του 1ου ΕΠΑ.Λ Μυτιλήνης, μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους τόσο για τους υψηλούς στόχους που έθεσαν, όσο και για τον τρόπο που εργάστηκαν ώστε να τον πραγματωσουν. Αποτελούν το υπόδειγμα του μελλοντικού πολίτη και αποδεικνύουν οτι λειτουργούν με υψηλή ενσυναίσθηση»

Δείτε το ρεπορτάζ του «Αίολος» για τα BioVItems: 

To top