Περιοδεία του Ειδικού Σύμβουλου του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη στη Λέσβο

Περιοδεία του  Ειδικού Σύμβουλου του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη στη Λέσβο

Στη Λέσβο θα βρίσκεται αυτή την Πέμπτη και για τέσσερις ημέρες, ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς και κατοίκους. Ο κ. Πιπίνης, θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη, την Καλλονή, το Πλωμάρι, την Ερεσό, το Μεσότοπο και τον Μανταμάδο, όπου θα συναντήσει εκπροσώπους φορέων και θα συνομιλήσει με κατοίκους, προκειμένου, να καταγράψει προβλήματα και ζητήματα που τους απασχολούν.

«Είναι απαραίτητο να γίνει μια πλήρης «χαρτογράφηση» των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Λέσβου. Στο βαθμό που μπορώ, θα συμβάλλω ώστε να δρομολογηθούν λύσεις. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί μας και είμαι βέβαιος ότι με τη σωστή ενημέρωση και με τον σωστό συντονισμό μπορούμε να επιλύσουμε πολλά ζητήματα», τονίζει ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πιπίνης θα επισκεφθεί το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (ΚΟ.ΚΕ.ΨΥ.ΠΕ.) του Βοστανείου νοσοκομείου, αλλά και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου. Επίσης θα συναντηθεί με τους προέδρους των εμπορικών συλλόγων Μυτιλήνης και Καλλονής αλλά και με άλλους φορείς.

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού επισημαίνει ότι εδώ και καιρό βρίσκεται «σε στενή επικοινωνία με στελέχη της κυβέρνησης», προκειμένου να προωθήσει ζητήματα της Λέσβου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επίσκεψη της κ. Λίνας Μενδώνη, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να πραγματοποιηθούν επισκέψεις και άλλων υπουργών στο νησί με στόχο, μεταξύ άλλων, να ανακοινωθούν νέες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Λέσβου.

To top