Επιστρέφει το φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου στη Λήμνο

Επιστρέφει το φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου στη Λήμνο

Η Δέσποινα Βασιλειάδου μας μεταφέρει όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Λήμνο.

Προσωρινή λύση με μετακίνηση ιατρών από άλλα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ ,θα εφαρμοστεί προκειμένου να καλυφθεί το πρόβλημα έλλειψης δεύτερου μαιευτήρια -γυναικολόγου, στη Λήμνο.

Επίσης στη Λήμνο βρέθηκε χθες η σομελιέ του εστιατορίου Βοτρίνι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Lemnos Filema” προκειμένου να δώσει πολύτιμες συμβουλές για το κρασί.

Το Φεστιβάλ Lemnos Philema επιστρέφει!

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema θα λάβει χώρα φέτος για 4η χρονιά.
Παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, μέλη του Συλλόγου Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας και θα είναι παρόντες στο Γυμνάσιο Μύρινας στο Ρωμέικο Γιαλό, στις 23 Ιουλίου 20:00-23:00.
Καλεσμένοι φέτος του Lemnos Philema είναι ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης και ο chef Κυριάκος Μελάς που θα μαγειρέψουν ζωντανά στη σκηνή του Live Cooking του φεστιβάλ με
προϊόντα των παραγωγών του νησιού. Οι παραγωγοί και οινοποιοί θα είναι παρόντες, με τα προϊόντα τους τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλά και να συνομιλήσει με τους ίδιους.
Παράλληλα, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα έχουν στο μενού τους την εβδομάδα του φεστιβάλ, την καρτέλα Lemnos Philema, μέσα από την οποία αναδυκνείουν στα πιάτα τους τα προϊόντα τοπικών παραγωγών.
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema διοργανώνεται από την Άνθεια Κώτση και τον Συλλόγο Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου με σκοπό την ανάδειξη τόσο της τοπικής γαστρονομίας και οίνου αλλά και την ανάδειξη της Λήμνου ως έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό.
Δωρεάν προς όλους

 

To top