Πρόεδρος ο Ιγνάτης Λασκαρίδης στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Πρόεδρος ο Ιγνάτης Λασκαρίδης στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Στη πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συγκεντρώθηκαν όλα τα εκλεγμένα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, προκειμένου να γίνει η ανακατάταξη αρμοδιοτήτων. Μετά τις εκλογές της 5ης Ιουνίου και όπως προστάζει το καταστατικό, τα 7 μέλη που εκλέχθηκαν πρέπει εντός 5ημέρου από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών να συγκροτηθούν σε σώμα.

Οι εκλεγμένοι και οι νέες αρμοδιότητες που τους ανατέθηκαν είναι 1) Πρόεδρος: Λασκαρίδης Ιγνάτης με 23 ψήφους, 2) Γενικός Γραμματέας: Ανεζίνος Παναγιώτης με 22 ψήφους, 2) Αντιπρόεδρος: Αράπης Χαράλαμπος με 22 ψήφους, 4) Ταμίας: Δουκαρέλλης Παναγιώτης με 20 ψήφους, 5) Σύμβουλος: Χατζέλης Εμμανουήλ με 19 ψήφους, 6) Έφορος: Βεγιάννης Ιωάννης με 18 ψήφους και 7) Ειδικός Γραμματέας: Δημητριάδης Δημήτριος με 16 ψήφους.

Ο έλεγχος και η εποπτεία της οικονομικής διαχείρισης του Δ.Σ. ορίστηκε σε τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους 1) Τριανταφύλλου Ανδρέας με 17 ψήφους 2) Μοσχόβης Δημήτριος με 16 ψήφους και 3) Μαλαπάσχας Γρηγόριος με 15 ψήφους.

 

To top