«Άναψαν τα αίματα» στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Πολεοδομία

«Άναψαν τα αίματα» στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Πολεοδομία

Ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης την Παρασκευή. Λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Αντιδήμαρχος , αρμόδιος για την Πολεοδομία Στρατής Δαγκλής με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κατζανό, όταν εκτός ημερήσιας διάταξης έγινε  συζήτηση για την κατάσταση στην υπηρεσία της Πολεοδομίας Μυτιλήνης.

Οι δυο τους, αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις  με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Κατζανός έκανε κάποιο σχόλιο για το ρόλο του Στρατή Δαγκλή στην Πολεοδομία και την ευθύνη του για τη κατάσταση στην υπηρεσία. Ο Αντιδήμαρχος απάντησε με ένα βαρύ χαρακτηρισμό και τότε άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες για προσλήψεις συγγενικών προσώπων. Η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου φθάνοντας στο σημείο ο Γιώργος Κατζανός να σηκωθεί από τη θέση του και να κινηθεί προς το μέρος του. Με παρέμβαση ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα. Λίγο αργότερα ο κ. Κατζανός κάλεσε τον Αντιδήμαρχο να ανακαλέσει για τον βαρύ χαρακτηρισμό που εκστόμισε νωρίτερα. Ο κ. Δαγκλής ζήτησε συγνώμη και το επεισόδιο μεταξύ τους έληξε.

Το θέμα  της Πολεοδομίας έφερε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης, ο ίδιος ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ο οποίος με αφορμή τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, μετά τις καταγγελίες του παραρτήματος ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ , ανέφερε ότι θα πρέπει να βρεθούν λύση και να γίνουν παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας . Τονίστηκε μάλιστα ότι το θέμα θα επανέλθει προς συζήτηση παρουσία ειδικών τεχνοκρατών.

To top