Οι «Εικόνες» αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λέσβο

Οι «Εικόνες» αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λέσβο

Το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Ιουνίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» παρουσιάζουν το ταξίδι τους στο νησί της Λέσβου, στο OPEN

Επισκέπτονται το Κάστρο της πόλης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, καθώς και τον Άγιο Θεράποντα, την εκκλησία σύμβολο της Μυτιλήνης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια, ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι, την πανέμορφη Αγιάσο, ενώ επισκέπτονται και το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία του.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:45 μας ξεναγούν στη Μυτιλήνη, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού. Επισκέπτονται το Κάστρο της πόλης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, καθώς και τον Άγιο Θεράποντα, την εκκλησία σύμβολο της Μυτιλήνης. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια, ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι, την πανέμορφη Αγιάσο, ενώ επισκέπτονται και το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία του.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:45 το ταξίδι συνεχίζεται με τον Τάσο Δούση και τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» να επισκέπτονται τον Μόλυβο, αλλά και το κάστρο του για να απολαύσουν την ανυπέρβλητη πανοραμική θέα, τον ανέγγιχτο παράδεισο της Συκαμιάς και την παραδοσιακή Πέτρα με την υπέροχη παραλία.

Φτάνουν μέχρι το Μανταμάδο για να μας παρουσιάσουν τον θαυματουργό Ταξιάρχη με το αυστηρό ύφος, ενώ στο Σίγρι μας ξεναγούν στο περίφημο Απολιθωμένο Δάσος. Τέλος, ανακαλύπτουν τον Γαβαθά, ένα ανεξερεύνητο χωριό για λίγους αλλά και την Ερεσό, την πατρίδα της Σαπφούς.

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Το ταξίδι στα ελληνικά νησιά συνεχίζεται από την πανέμορφη Λέσβο Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

To top