Πιπίνης για ομιλία Τσίπρα: «Είναι ύβρις να κουνά το δάχτυλο για το προσφυγικό εκείνος που καταδίκασε ένα ολόκληρο νησί»

Πιπίνης για ομιλία Τσίπρα: «Είναι ύβρις να κουνά το δάχτυλο για το προσφυγικό εκείνος που καταδίκασε ένα ολόκληρο νησί»

«Προκλητικός, για μια ακόμη φορά, εμφανίστηκε ο κ. Αλέξης Τσίπρας κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την διαχείριση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης», τονίζει ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο κ. Ιάσων Πιπίνης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη. «Ασκεί κριτική εκείνος που με ολέθριους πειραματισμούς δημιούργησε στη Λέσβο μια εφιαλτική κατάσταση ταυτίζοντας το νησί με το «κολαστήριο της Μόριας» τονίζει σε άλλο σημείο.

«Ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, με τους ολέθριους πειραματισμούς του δημιούργησε στη Λέσβο μια εφιαλτική κατάσταση, με δεκάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες και ταυτίζοντας το νησί διεθνώς με το «κολαστήριο της Μόριας», σήμερα φθάνει στο σημείο να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, που κατάφερε να αποσυμφορήσει τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη μεταναστευτική κρίση!», επισημαίνει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Πιπίνης και προσθέτει:

«Είναι ύβρις ο κ. Τσίπρας που με τους χειρισμούς του “καταδίκασε” ένα ολόκληρο νησί, να κουνά σήμερα το δάχτυλο στην κυβέρνηση της ΝΔ για την διαχείριση του μεταναστευτικού. Η Λέσβος ακόμη και σήμερα έχει “ανοιχτές πληγές” από την πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση».

Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού υποστηρίζει πως «ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στη Μυτιλήνη φανέρωσε πόσο επικίνδυνη θα ήταν ακόμη και σήμερα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα, όταν αναρωτήθηκε από του βήματος, για ποιον λόγο, αφού λύθηκε το πρόβλημα, η κυβέρνηση κατασκευάζει νέα «φαραωνική δομή στη Βάστρια». Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε δε να εξαπατήσει, για μια ακόμη φορά, τους συνταξιούχους, μιλώντας για το κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα που μοίραζε ο ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη του 2019, το οποίο είχε βαφτίσει “μόνιμη 13η σύνταξη”, που δήθεν η ΝΔ ως κυβέρνηση την κατήργησε».

Ο κ. Πιπίνης τέλος, επισημαίνει: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο σημείο να ασκήσει κριτική ακόμη και σε υπουργό της κυβέρνησης που, όπως είπε, βρέθηκε τις ίδιες μέρες στο νησί και εξήγγειλε έργα εκατομμυρίων… Το δυσάρεστο είναι ότι από τον κ. Τσίπρα, ούτε και τώρα, δεν ακούσαμε καμία συγκεκριμένη πρόταση για την ανάπτυξη της Λέσβου».

To top