Δωρεάν σεμινάρια για παροχή συμβουλών και επιμόρφωσης απο τον Αστερία και τη ΣΥΝLESVOS

Δωρεάν σεμινάρια για παροχή συμβουλών και επιμόρφωσης απο τον Αστερία και τη ΣΥΝLESVOS

Σήμερτα Τετάρτη 8/6 στις 17:00,οΟ Αστερίας μαζί με τη ΣΥΝLESVOS θα διοργανώσουν σειρά δωρεάν σεμιναρίων στο  OpenSpace, έδρα του Αστερία, για παροχή συμβουλών και επιμόρφωσης σε  οργανισμούς και επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν αποτελεσματικότερα την παραγωγική τους διαδικασία, να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα των αγαθών και υπηρεσιών τους εκμεταλλευόμενες το νέο πεδίο δυνατοτήτων που ανοίγει η τεχνολογία καθώς και να προωθήσουν ευρύτερα το έργο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση :
Η σύγχρονη εποχή γεννά πολλές δυσκολίες για τις συλλόγους, τις ΜΚΟ, τα αθλητικά σωματεία, τους γένει. Η εντεινόμενη οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αλματώδη τεχνολογική
πρόοδο μας φέρνουν αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις που απαιτούν καινοτόμα εργαλεία  και ριζικά διαφορετικούς τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης. Ελάτε να περιγράψετε τις ανάγκες σας καθώς και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη λειτουργία του οργανισμού ή της επιχείρησής σας και να με το χρόνο εκτέλεσης και το πρόγραμμα των σεμιναρίων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα τις σύγχρονες απαιτήσεις και να αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία.

To top