Συμβασιοποιήθηκε η κατασκευή των γηπέδων Αφάλωνα-Παναγιούδας και η επισκευή του γηπέδου Μόριας

Συμβασιοποιήθηκε η κατασκευή των γηπέδων Αφάλωνα-Παναγιούδας και η επισκευή του γηπέδου Μόριας

O Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνυπέγραψε με την ανάδοχη επιχείρηση «ΤΕΧΝΗ» την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ στη ΜΟΡΙΑ, τον ΑΦΑΛΩΝΑ και την ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ», με συμβατικό ποσό 968.636 € (αρχικού προϋπολογισμού, πριν από το διαγωνισμό, 1.399.600 €). Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η ολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών καθορίζεται, σε δώδεκα (12) μήνες.

Επιγραμματικά, οι προβλεπόμενες εργασίες στα γήπεδα είναι οι εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΡΙΑΣ: Εκσκαφή θεμελίων και ανακατασκευή των κερκίδων από σκυρόδεμα, κατασκευή φρεατίων, τάφρων και τεχνικών έργων.
ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΑΛΩΝΑ: Ολοκλήρωση όλων των εργασιών που αφορούν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου.
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου διαστάσεων 32μ. Χ 22μ. το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές, για να φιλοξενήσει ομάδες για αγώνες και προπονήσεις αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, δήλωσε ότι: «Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη δημιουργία υποδομών σε όλους τους τομείς και κυρίως εκείνων που αφορούν τη νεολαία μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στα πάγια αιτήματα των τοπικών αθλητικών συλλόγων για τη δημιουργία αυτών των έργων».

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού, Στρατής Τζιμής, συμπλήρωσε: «Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σε πάρα πολλές κοινότητες έργα Αθλητισμού και Παιδείας. Οι δημότες μας ήδη διαπιστώνουν “ιδίοις όμμασι” ότι, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν υλοποιούνται τόσα έργα που συμβάλλουν στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους».

To top