Ένωση Γονέων για τις Πανελλήνιες : «Είναι μόνο μία από τις πολλές μάχες που θα δώσετε»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων εύχεται στους μαθητές καλή επιτυχία σημειώνοντας πως είναι μια σημαντική ευκαιρία αλλά δεν είναι η μοναδική που θα δοθεί στην ζωή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε λίγες ημέρες οι μαθητές καλούνται να διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μετά από δύο δύσκολες χρονιές με πρωτόγνωρα φαινόμενα ,για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Συμπαραστάτες και στυλοβάτες στις επιπλέον προσπάθειες που κατέβαλαν για να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες , ήταν και είναι οι γονείς.

Αγαπητοί μαθητές ανασύρεται την θετική σκέψη σας στην επιφάνεια, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην προσπάθεια που καταβάλατε, αντιμετωπίστε με το λιγότερο δυνατό άγχος τις πανελλαδικές και να θυμάστε ότι είναι μόνο μία από τις πολλές μάχες που θα δώσετε, είναι μια σημαντική ευκαιρία αλλά δεν είναι η μοναδική και σίγουρα δεν είναι η τελευταία που θα σας δοθεί στη ζωή σας.

Εμείς οι γονείς είμαστε περήφανοι για τον αγώνα σας και την προσπάθεια σας και η αγάπη μας θα είναι η ίδια ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους !!!!»

To top