Συνάντηση Διοικητή του Νοσοκομείου με τον Υπουργείο Υγείας Θάνο Πλεύρη | Στο επίκεντρο η Ψυχιατρική κλινική

Συνάντηση Διοικητή  του Νοσοκομείου με τον Υπουργείο Υγείας Θάνο Πλεύρη | Στο επίκεντρο η Ψυχιατρική κλινική

Την κτιριακή αναβάθμιση της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης -ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας- συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Αθήνα  ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Γιώργος  Καμπούρης  με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, παρουσία του  Αντιπροέδρου της Βουλής, Βουλευτή Λέσβου  Χαράλαμπου Αθανασίου.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ. Αθανάσιο Πλεύρη, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα, με ιδιαίτερη έμφαση στη κτιριακή αναβάθμιση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου ν΄ αποφευχθούν χρονοβόρες διαδικασίες μέσω ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα με αίτημα την πρόσληψη ιατρικού και λοιπού προσωπικού.
Τέλος, ευχαριστήσαμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την έγκριση του νέου Οργανισμού, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα και σημαντική προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του νοσηλευτικού μας Ιδρύματος.

To top