Ταλαιπωρία χωρίς τέλος | Στη Χίο θα παραμείνουν οι επιβάτες του “Νήσος Σάμος”

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος | Στη Χίο θα παραμείνουν οι επιβάτες του “Νήσος Σάμος”

Στη Χίο θα παραμείνουν  τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι  οι 170 επιβάτες για Μυτιλήνη οι οποίοι βρίσκονται από τα ξημερώματα στο γειτονικό νησί, όταν το “Νήσος Σάμος” επικάθησε λόγω καιρού σε αβαθή στο. Αυτό σημαίνει ότι θα διανυκτερεύσουν εκεί με πρόβλεψη ν’ αναχωρήσουν για Μυτιλήνη στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Όπως δήλωσε στον Αίολο ο εμπορικός διευθυντής της Attica Group κ. Διονύσης Θεοδωρατος , όσοι επιβάτες επιθυμούν έχουν την εναλλακτική λύση να ταξιδέψουν για Μυτιλήνη με το «Νήσος Ρόδος» από Μεστά στις 6 το πρωί.

Η εταιρεία αποδίδει στις καιρικές συνθήκες την μη πραγματοποίηση του δρομολογίου την Πέμπτη.  Ο κ. Θεοδωρατος τόνισε σε δήλωσή του στον Αίολο ότι το πλοίο «είναι απολύτως αξιόπλοο».

Οι επιβάτες ωστόσο, κάνουν λόγο για βλάβη και εκφράζουν δυσπιστία για το αν θα μπορέσει το πλοίο να εκτελέσει το δρομολόγιο αύριο το μεσημέρι, ή αν θα παραταθεί και άλλο η ταλαιπωρία. Αρκετοί πάντως ήταν εκείνοι που προτίμησαν να μεταβούν στα Μεστά για να επιστρέψουν το πρωί με το «Νήσος Ρόδος»

To top