Ανδρέας Καρασαρίνης και Κώστας Μαμουλής επικεφαλής Γραμματειών της ΝΔ

Ανδρέας Καρασαρίνης και Κώστας Μαμουλής επικεφαλής Γραμματειών της ΝΔ

O Ανδρέας Καρασαρίνης στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και o Κώστας Μαμουλής στη Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δύο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν. Λέσβου, ορίστηκαν την Παρασκευή με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη επικεφαλής γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας, o Ανδρέας Καρασαρίνης επικεφαλής στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και o Κώστας Μαμουλής επικεφαλής στη Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού αντίστοιχα.

 

 

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν. Λέσβου:

Ως Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου συγχαίρουμε όλους τους νέους επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος, οι οποίοι ορίσθηκαν χθες με απόφαση Προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι, δε, τεράστια τιμή για εμάς ο ορισμός τόσο του Ανδρέα Καρασαρίνη στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων όσο και του Κώστα Μαμουλή στη Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού, δύο νέων ανθρώπων και μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου. Ο ρόλος και η αξία, που δίνει ο Πρόεδρος του Κόμματος μας στη νέα γενιά και στα νέα στελέχη του δεν έχει προηγούμενο
στα χρονικά της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη κανένας δεν μπορεί να βάλει φρένο στα όνειρά μας.

Η Ανακοίνωση του Ανδρέα Καρασαρίνη:

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την εξαιρετικά τιμητική απόφασή του, αναλαμβάνω σήμερα τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ.
Μετά από 21 χρόνια ενασχόλησης στη νεολαία ( ΜΑΚΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΝΝΕΔ ) είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, στο πλευρό του Πρωθυπουργού στον καθημερινό αγώνα που δίνει για την Πατρίδα μας.
Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα, και αυτό αυξάνει το μέγεθος ευθύνης της Γραμματείας Αγροτικών φορέων.
Ευχαριστώ θερμά επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη, ένα φίλο με τον οποίο συμπορευόμαστε πάνω από 15 έτη.
θέλω επιπροσθέτως να επισημάνω ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, δυναμώνει συνέχεια με το σημαντικό έργο και τις πρωτοβουλίες του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη που μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Ιωάννη Μπρατάκο εμπιστεύονται σε νέους ανθρώπους εξαιρετικά κομβικές θέσεις της Παράταξής μας.
Κλείνοντας, ευχαριστώ από καρδιάς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή ΝΔ Νομού Λέσβου κο Χαράλαμπο Αθανασίου, την ΔΕΕΠ Λέσβου, την ΟΝΝΕΔ και ΜΑΚΙ Λέσβου, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης ,την οικογένεια μου και τους διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους μου.
Συνεχίζουμε Δυναμικά!

To top