Μυτιληνιός αναγνώρισε από τις ζάντες το κλεμμένο BMW του

Μυτιληνιός αναγνώρισε από τις ζάντες το κλεμμένο BMW του
φωτο αρχείου

Τρεις Ρομά συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης για την κλοπή αυτοκινήτου μάρκας ΒΜW , το  οποίο είχε κλαπεί στην Αθήνα πριν δυο χρόνια  όταν ο Μυτιληνιός ιδιοκτήτης του, είχε ταξιδέψει μέχρι εκεί,για να κάνει σέρβις στο αυτοκίνητο.Η γιορτή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο έγινε η αφορμή να βρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο – ή πιο συγκεκριμένα, μέρη αυτού- αφού ο 40χρονος ιδιοκτήτης  αναγνώρισε από μια λεπτομέρεια στις ζάντες, το όχημά του. Από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ διαπιστώθηκε ότι στο κλεμμένο αυτοκίνητο, υπήρχαν  μέρη που ανήκαν σε άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων – ημεδαπών (άνδρας και 2 γυναίκες) ηλικίας 35, 36 και 42 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλη Αστυνόμευση) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης προ τετραημέρου, σε σταθμευμένο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν στην κατοχή τους ο 35χρονος και η 36χρονη, ιδιοκτησίας της 42χρονης, διακριβώθηκε ότι ο κινητήρας του, άνηκε σε έτερο όχημα ημεδαπού (40χρονος), το οποίο είχε κλαπεί προ διετίας περίπου από περιοχή της Αττικής.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε επίσης ότι, πρόσθετα κινητά μέρη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (προφυλακτήρες, καπό, φτερά, ζαντολάστιχα κ.α.) άνηκαν στο αφαιρεθέν όχημα του 40χρονου.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top