Επιστρέφουν οι 10οι Παλλεσβιακοί μαθητικοί αγώνες μουσικής

Επιστρέφουν οι 10οι Παλλεσβιακοί μαθητικοί αγώνες μουσικής

Οι 10οι Παλλεσβιακοί μαθητικοί αγώνες μουσικής επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια, με σύνθημα “Σημασία έχει η συμμετοχή” 10 και 11 Μαΐου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

Τους 10ους Παλλεσβιακούς αγώνες Μουσικής διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, τη Τρίτη 10 και τη Τετάρτη 11 Μαΐου, όπου θα γίνει και η απονομή των βραβείων, στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

Οι Μουσικοί αγώνες αφορούν ατομικό μουσικό όργανο, ατομικό τραγούδι και μουσικά σύνολα σχολείου, χορωδία και ορχήστρα, στα οποία συμμετέχουν μαθητές της Ε’, Δ’ και ΣΤ’ τάξης από όλη τη Λέσβο.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Επάνω Σκάλα».

Οι μουσικοί αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ά/θμιας και ΄Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου.

Ο καθηγητής Αλέξανδρος Γεραγωτέλλης και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Νίκος Ζαφειρίου μίλησαν στον Αίολο για τον διαγωνισμό, ο οποίος πλέον θεωρείτε θεσμός.

 

To top