“Έτρεξαν για τη ζωή” μαμάδες με τα παιδάκια τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση των Lesvos Runners

“Έτρεξαν για τη ζωή” μαμάδες με τα παιδάκια τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση των Lesvos Runners
Φωτογραφίες: Ιγνάτης Τσικνής

Με μεγάλη επιτυχία και πάνω από 250 συμμετοχές τιμήθηκε η Γιορτή της Μητέρας με το σύνθημα “Τρέξε για την ζωή” από τους Lesvos Runners στα Τσαμάκια.

Ο σύλλογος Lesvos Runners για πρώτη φορά στην πόλη της Μυτιλήνης συνδιοργάνωσε με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμος Μυτιλήνης, την πρώτη δρομική Γιορτή της Μητέρας με σκοπό να τιμήσει την μητέρα, την γυναίκα, την αδελφή, την κόρη.

Στη δράση η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί στα Τσαμάκια, έτρεξαν ή περπάτησαν συμβολικά μαμάδες με τα παιδιά τους αλλά και γυναίκες, ενώ πριν την εκκίνηση για το “ζέσταμα” μικροί και μεγάλοι πιάστηκαν χέρι χέρι και χόρεψαν στους ρυθμούς του Ζορμπά.

Το σύνθημα της έναρξης έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Lesvos Runners Λάζαρος Δήμτσας ο οποίος ήταν και η ψυχή της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, ο Σύλλογος Τριτέκνων Λέσβου “Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ”, η «ΡΟΖ Δύναμη», η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λέσβου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης, η Συνεξέλιξη – Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, η Sappho Women’s Football Club.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν : το  «Φλοκάκι patisserie» που προσέφερε παγωτά σε όλα τα παιδιά μετά τον τερματισμό τους, το Σουπερ Μαρκετ «Αριάδνη» το οποίο πρόσφερε νερά και χυμούς, το «Cine Φυτόπολις» το οποίο χάρισε γλαστράκια με λουλούδια στις μαμάδες, αλλά και η εταιρεία Μαμουλής Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων .

Την εκδήλωση υποστήριξαν ακόμα με την παρουσία τους,  Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos.

 

 

 

To top