Σταμάτης Μαλέλης: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου»

Σταμάτης Μαλέλης: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου»

Την υποψηφιότητά για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης κ. Μαλέλης τόνισε ότι θα είναι επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. «Δεν κουβαλάω την κομματική μου ταυτότητα» τόνισε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας  ωστόσο ότι θεωρεί δεδομένη τη στήριξη του από το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μαλέλης ανέφερε ότι είναι ανοιχτός για συνεργασία με όλα τα κόμματα  και θα έχει διαβούλευση με όλους τους φορείς για την εκπόνηση ενός αναπτυξιακού προγράμματος για τα νησιά με έμφαση στον τουρισμό.

«Αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας,  είναι ένα αξιόπιστο αναπτυξιακό  σχέδιο για τη διεκδίκηση  Ευρωπαϊκών πόρων για την Περιφέρειά μας.  Σε αυτή την κατεύθυνση τόνισε ότι στόχος του είναι να συγκροτήσει μια ισχυρή ομάδα, «που θα βγάλει το Βόρειο Αιγαίο από το φαύλο κύκλο της υπανάπτυξης». Αναφορικά με το μεταναστευτικό είπε ότι χρειάζεται βιώσιμη διαχείριση «χωρίς ακρότητες και επικίνδυνες κορώνες».

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στην απόφασή του ν’ αποσύρει την υποψηφιότητά του στις προηγούμενες εκλογές. Μίλησε για δύσκολες συγκυρίες και ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε καθώς είχε και την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να στηρίξει τη δεδομένη στιγμή στο κόμμα. «Με βαριά καρδιά αποφάσισα τότε να κάνω πίσω. Δεν ήταν όμως σωστό. Γι’ αυτό δηλώνω τώρα ότι θα προχωρήσω μέχρι το τέλος αταλάντευτα και χωρίς πισωγυρίσματα».

 

To top