Υπολογιστές για το Γυμνάσιο Γέρας από την Περιφέρεια

Υπολογιστές για το Γυμνάσιο Γέρας από την Περιφέρεια

Πέντε υπολογιστές παρέδωσε την Παρασκευή σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Γυμνασίου Γέρας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης μετά από σχετικό αίτημα του σχολείου.
Παρών στην τελετή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κουρσουμπάς, η Διευθύντρια Κατερίνα Καραγιάννη, η Υποδιευθύντρια Ειρήνη Αρώνη, οι εκπαιδευτικοί Κατσούρη Ειρήνη και Δουβαλέτας Γιώργος καθώς και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ευαγγελία Αρμενάκη και Μυρτώ Γρυππιώτη.
Από την μεριά του σχολείου η κ. Καραγιάννη προσέφερε στον Περιφερειάρχη βιβλίο που έχει γράψει ο φιλόλογος του Γυμνασίου Β. Γεωργάς.
Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με χαρά ικανοποιήσαμε το αίτημα της Διευθύντριας και του Γυμνασίου Γέρας και ελπίζουμε οι υπολογιστές αυτοί να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που προσφέρουν οι καθηγητές. Η Μαθητική Κοινότητα θα πρέπει να στηρίζεται από την τοπική αυτοδιοίκηση με κάθε τρόπο και είμαστε εδώ να το πράττουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας».
Από την πλευρά της η Διευθύντρια κ. Καραγιάννη δήλωσε:
«Εκ μέρους των μελών της Σχολικής Κοινότητας του Γυμνασίου Γέρας, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Μουτζούρη για την ανταπόκριση στο αίτημα μας για την παραχώρηση των υπολογιστών στο σχολείο μας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολικής μας Μονάδας και θα αναβαθμίσει ποιοτικά την παρεχόμενη εκπαιδευτική διαδικασία. Η δωρεά αυτή αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την στήριξη του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής σε θέματα Παιδείας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο του».

 

To top