Παράσταση διαμαρτυρίας του Δικτύου Κοινοτήτων στα ΕΛΤΑ Μυτιλήνης

Παράσταση διαμαρτυρίας του Δικτύου Κοινοτήτων στα ΕΛΤΑ Μυτιλήνης

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το πρωί αντιπροσωπεία του Δικτύου Κοινοτήτων και πρόεδροι, που αντιδρούν στο κλείσιμο των ταχυδρομικών γραφείων αλλά και συνολικά στην υποβάθμιση που υφίστανται τα χωριά.

Η διαμαρτυρία έγινε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ Μυτιλήνης όπου φορείς της αυτοδιοίκησης εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για το σταδιακό κλείσιμο ή την υποβάθμιση λειτουργίας των ταχυδρομικών γραφείων που έχει επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι εκπρόσωποι του Δικτύου Κοινοτήτων στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, όπου τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές τους με το κλείσιμο και την υποβάθμιση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Οι Πρόεδροι Μυτιλήνης Β. Κουζινόγλου, Λουτρών Β. Μαμώλης, Αγιάσου Δ. Ρουγκέλλη, Στύψης Ν. Δράκουλας και Λεπετύμνου Θ. Καμμένος, παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη έγγραφο στο οποία αναφέρουν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των χωριών λόγω της έλλειψης και υπολειτουργίας των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και ζήτησαν να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους Προέδρους και το Δίκτυο Κοινοτήτων για τον αγώνα που καταβάλλουν ώστε να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών και εξέφρασε την συμπαράσταση του στο δίκαιο όπως τόνισε αίτημα τους. Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα φέρει προς συζήτηση το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να παρθεί απόφαση η οποία θα ενισχύει τον αγώνα τους.

To top