Νέες βολές Χήρα κατά Βέρρου για σκουπίδια στην Καλλονή

Νέες βολές Χήρα κατά Βέρρου για σκουπίδια στην Καλλονή

Κριτική κατά του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Χήρας για όγκους σκουπιδιών στην περιοχή της Σκάλας Καλλονής. Ο κ. Χήρας κατηγορεί το Δήμαρχο ότι μετά τις «παλινωδίες για την παραλία της Ερεσού και την  εικόνα εγκατάλειψης της παραλίας του Μολύβου στην αρχή της τουριστικής περιόδου, δυστυχώς ακολούθησε και  μετατροπή της Σκάλας Καλλονής σε μια απέραντη χωματερή» . Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου Δυτικής Λέσβου: «ο για μήνες εξαφανισμένος κ. Χήρας βρήκε  10τ.μ σκουπιδιών που έριξαν ασυνείδητοι για να παρουσιάσει μια εικόνα βρώμικου Δήμου»

«Ο κατά τα άλλα πράσινος Δήμος με τα φουτουριστικά αυτοκίνητα και τα ουτοπικά σχέδια για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι στην ουσία ένας Δήμος του κ. Βερρου που δεν αποπνέει κανένα σεβασμό για το περιβάλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά .

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Βερρο ότι τέτοιες εικόνες απογοητεύουν τους ντόπιους, αποθαρρύνουν τους τουρίστες και προκαλούν διαφυγοντα κέρδη για την τοπική κοινωνία!
Μπορεί για τον κ. Βερρο όλα αυτά να είναι πολυτέλεια, για μας όμως είναι άμεση προτεραιότητα!

Υ.Γ : Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον λόγω Πρωτομαγιάς και του τριημέρου όπου η περιοχή μας ήταν από τους δημοφιλείς προορισμούς η εικόνα που θα δείχναμε στους επισκέπτες να ήταν διαφορετική .

Βέρρος: «Ο εξαφανισμένος κ. Χήρας βρήκε 10τετραγωνικά μέτρα σκουπιδιών για να ασκήσει κριτική»

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου. Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζονται τα εξής:

«Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου έχει έκταση 1065 τετρ. χλμ. Ο για μήνες εξαφανισμένος κ. Χήρας, επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έψαξε και βρήκε 10 τετραγωνικά μέτρα στα οποία κάποιοι ασυνείδητοι, δυστυχώς, έριξαν κλαδιά και μπάζα μέσα στις τελευταίες αργίες και σε ένα σημείο όπου στο παρελθόν υπήρχαν βουνά σκουπιδιών.
Δυστυχώς με την τακτική του αυτή, δε βλάπτει τη δημοτική αρχή όπως πιθανόν θεωρεί. Οι πολίτες έχουν άποψη για την αποκομιδή που πραγματοποιείται καθημερινά, ακόμα και τις αργίες. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες των ξεχειλισμένων από σκουπίδια κάδων και της αποκομιδής μία φορά την εβδομάδα…
Η τακτική του αυτή βλάπτει όμως το τουριστικό προϊόν του Δήμου, τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης που μετά από τόσα χρόνια περιμένουν με αγωνία μία καλή τουριστική σεζόν. Προσπαθεί να δημιουργήσει μία στρεβλή και φανταστική εικόνα ενός «βρώμικου» Δήμου και θα το πετύχει στο τέλος, αφού από μακριά δεν μπορεί να έχει κανείς ορθή εικόνα.
Επικίνδυνος, εμπαθής και καταστροφικός. Η μόνη του προσφορά στον τόπο όπου υποτίθεται ότι υπηρετεί, ήταν η πολύμηνη αποχή του από τα τεκταινόμενα του Δήμου. Τώρα όμως, επέστρεψε δυναμικά, με νέο συνέταιρο και με μεγάλο άγχος για τις εκλογές που θα γίνουν σε ενάμιση χρόνο από σήμερα. Ας κάνει όμως υπομονή, υπάρχει δρόμος ακόμη…»

To top