Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά στη Μυτιλήνη

Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά στη Μυτιλήνη

Τιμήθηκε στη Μυτιλήνη η Εργατική Πρωτομαγιά, με απεργιακή συγκέντρωση στη Πλατεία Σαπφούς ενώ ακολούθησε πορεία προς το Άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.

Στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου σήμερα στη Πλατεία Σαπφούς λίγο μετά τις 10:30, συμμετείχαν ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ, το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων, ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Λέσβου, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λέσβου και η Κοινότητα Μεταναστών-Αλβανών Λέσβου.

Χαιρετισμό απηύθυναν με τη σειρά, o Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Φώτης Κολαράς, η Δήμητρα Νιαβή μέλος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, ο Σταύρος Μαντατής Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας, η Στέλλα Γανωτή μέλος της Επιτροπής Αγώνα Φοιτητών, ο Νίκος Μπουλμπούλης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λέσβου, ο Νίκος Χρυσάφης μέλος του Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λέσβου Θοδωρής Ασλανίδης.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης στη Πλατεία Σαπφούς έπαιξε μουσική ο Βλαδίμηρος Σιαμέτης αλλά και οι Grup Yorum.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης στο Μακρύ Γιαλό όπου αντιπροσωπεία σωματείων και φορέων κατέθεσαν στεφάνι, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

 

To top