Λήμνος : Έναρξη εγγραφών στη Δημοτική Χορωδία Λήμνου

Λήμνος : Έναρξη εγγραφών στη Δημοτική Χορωδία Λήμνου

Η Χορωδία Λήμνου γνωστοποιεί  ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα χορωδιακά τμήματα. Ανδρες και γυναίκες που αγαπούν το ποιοτικό τραγούδι και τη μουσική μπορούν μέχρι και τον Οκτώβρη να εγγραφούν στα τμήματα της χορωδίας.

Σκοπός αυτού του δημοτικού μουσικού συνόλου είναι, αφενός μεν, να προάγει την τέχνη της μουσικής στην τοπική κοινωνία, αφετέρου δε, να αποτελέσει μια διέξοδο έκφρασης για κάθε μέλος της, μέσα από τραγούδια και μουσικές που αγγίζουν την ψυχή.

Η δημιουργική αυτή ενασχόληση αποτελεί ένα μόνιμο στέκι ψυχαγωγίας και ομαδικής δραστηριότητας, ενώ η συμμετοχή σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις προσφέρει αισθητική καλλιέργεια και αποτελεί μοναδική εμπειρία. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε γυναίκα και άνδρα κάθε ηλικίας. Όσοι συμμετέχουν στη Χορωδία δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις. Απλώς πρέπει να τραγουδούν σωστά, κάτι που αξιολογείται σε συνεργασία με τον μαέστρο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον Μαέστρο της Χορωδίας Δημήτρη Μαυράκη στο τηλέφωνο 6948463726. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

To top