Επανεξελέγη πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Λέσβου ο Μιχάλης Βαϊτης

Επανεξελέγη πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Λέσβου ο Μιχάλης Βαϊτης

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Φιλοτελικής Εταιρείας Λέσβου (ΦΕΛ) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή αποκλειστικά των μελών της, τηρώντας τα μέτρα κατά της διασποράς της COVID-19.  Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του Προέδρου ο Μιχάλης Βαϊτης.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση με ομιλία, όπως είχε καθιερωθεί τα τελευταία 13 χρόνια.
Ο πρόεδρος της ΦΕΛ κ. Μιχάλης Βαΐτης παρουσίασε τον απολογισμό του συλλόγου για το 2021. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού «Φιλοτελική Λέσβος» και τη βράβευσή του με Αργυρό Μετάλλιο στην ευρωπαϊκή φιλοτελική έκθεση NOTOS 2021 που έγινε το Νοέμβριο στην Αθήνα, στην ομιλία του δρ. Στρατή Αναγνώστου με θέμα «Η Λέσβος στην Επανάσταση του 1821» που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στη Μαρίνα Μυτιλήνης, στην έκδοση της μελέτης του αείμνηστου Μιχάλη Καϊτατζίδη «Σφάλματα αριθμών ελέγχου Μεγάλων Κεφαλών Ερμή» και στη διαμαρτυρία του οργανωμένου φιλοτελισμού για τα νέου τύπου προσωπικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ (που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της ΦΕΛ).
Μετά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, το ΔΣ της ΦΕΛ για τη διετία 2022-2023 συγκροτήθηκε ως εξής: Μιχάλης Βαΐτης (πρόεδρος), Στρατής Αναγνώστου (αντιπρόεδρος), Γιώργος Γουγούλας (γενικός γραμματέας), Αντώνης Δουκαρέλλης (ταμίας), Δημήτρης Χατζηχαραλάμπους (ειδικός γραμματέας), Παναγιώτα Μπαρέκου (κοσμήτωρ), Γιώργος Μπεκιάρης (μέλος). Αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε ο Γαβριήλ Καραμπελόπουλος. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή συμμετέχουν: Γρηγόρης Βέτσικας, Γιώργος Σταυρόπουλος και Γιώργος Τρευλάκης.

To top