Τένις: Ξεχώρισαν αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης στην Ηλιούπολη

Τένις: Ξεχώρισαν αθλητές του Ομίλου  Αντισφαίρισης στην Ηλιούπολη

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία , έκανε η αθλήτρια του  Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Εμμανουέλα Βαγιωνά , στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 12 που διεξάγεται στην Ηλιούπολη.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Ο.Α. Λέσβου κάνοντας τρεις διαδοχικές νίκες , στα προκριματικά  και σε σύνολο 142 αθλητριών ,κατάφερε να πάρει ένα από τα 16 εισιτήρια που οδηγούν στο Κυρίως Ταμπλό. Εκεί ηττήθηκε δύσκολα  6-3 ,7-6(9-7) από την ΑραβώσηΔανάη του Ο.Α. Παπάγου.

Στα διπλά με παρτενέρ την Καραντζίκη Καλλιόπη από τον Ο.Α. Βάρης, κατάφεραν να κάνουν δυο διαδοχικές νίκες κ να περάσουν στο Κυρίως Ταμπλό.

Στα μεικτά διπλά με παρτενέρ τον Βασιλάκη Χριστόφορο από τον Ο.Α. Παπάγου κατάφεραν κ εκεί, να περάσουν το εμπόδιο των προκριματικών κ να πάρουν το εισιτήριο για το Κυρίως Ταμπλό.

Ικανοποιητική κρίνεται και η αγωνιστική παρουσία του αθλητή του Ο.Α. Λέσβου Ευάγγελου Κουμπά  , στην ίδια  διοργάνωση  κατ U16. Ο αθλητής του Ο.Α. Λέσβου κέρδισε στα προκριματικά τον αθλητή του Ο.Α. Ηλιούπολης ,Πουλόπουλο Αναστάσιο  και στην προσπάθεια του να περάσει στο Κυρίως Ταμπλό έχασε από τον Λίνδρα  Ηλία του Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , θα αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα, κατευθείαν στο Κυρίως Ταμπλό λόγω βαθμολογίας   και οι δυο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Τσακίρη Ειρήνη κ Τσακίρη  Νάνσυ στις κατ U16 κ U14 αντίστοιχα.    

To top