Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες Αιγαίου στις κορασίδες η “Άθληση”

Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες Αιγαίου στις κορασίδες η “Άθληση”

Πρωταθλήτριες Αιγαίου στις κορασίδες (Κ18) αναδείχθηκε η “Άθληση”, για το αγωνιστικό έτος 2021-2022. Η ομάδα της Λέσβου επιβλήθηκε με 3-0 στον τελικό Αιγαίου που διεξήχθη στη Χίο απέναντι στο Τελχίνη Ρόδου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κορίτσια της Άθλησης σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισαν αήττητες , χάνοντας μόνο ένα σετ. Η “Αθληση” θα εκπροσωπήσει το  Αιγαίο στο προσεχές πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Πρώτη συμμετοχή μας σε τελικό, πρώτο τρόπαιο για την Άθληση μας που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με περισσότερη πίστη, προσπάθεια και αγώνα να φέρουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό. Πολλά συγχαρητήρια σε ολες τις αθλήτριες και τον προπονητή τους Σάββα Περτσελή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που καταφέρανε να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας και έδωσαν παλμό στην εξέδρα αλλά και εκείνους που δεν τα κατάφεραν αλλά η σκέψη τους ήταν μαζί μας. Ευχαριστούμε τη γυναικεία ομάδα του Ερμη Παμφιλων που ήταν κοντά μας σε αυτόν τον τελικό και ενθάρρυναν τα κορίτσια μας, αφού και οι ίδιες αγωνίζονται αυτό το διάστημα στη Χίο, στα μπαράζ ανόδου της Ζ περιφέρειας στη κατηγορία των γυναικών και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να πετύχουν την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 Εθνικη κατηγορία γυναικών. Σας ευχαριστούμε για όλα!!! Με εκτίμηση το ΔΣ Άθληση !!» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση η ομάδα.

To top