Μια όμορφη βραδιά, γεμάτη ιστορία, μνήμες και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε στον Μανταμάδο με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Γιανγκίνι» της συγχωριανής και φίλης του Συλλόγου Γυναικών Μανταμάδου, Κατερίνας Καραμανώλη.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σε στιγμές, πρόσωπα και γεγονότα του παρελθόντος.
Το «Γιανγκίνι» στάθηκε αφορμή να ξαναζωντανέψουν μνήμες και εικόνες μιας άλλης εποχής, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στις προσωπικές αναμνήσεις και τη συλλογική ιστορία του τόπου.
Σε ένα ζεστό και συγκινητικό κλίμα, η συγγραφέας μοιράστηκε με το κοινό το δικό της συγγραφικό ταξίδι, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν σε πρόσωπα και στιγμές που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στον Μανταμάδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Μανταμάδου ευχαρίστησε θερμά την Κατερίνα Καραμανώλη για το όμορφο ταξίδι που χάρισε μέσα από το «Γιανγκίνι», καθώς και όλους όσοι βρέθηκαν κοντά στον Σύλλογο και συμμετείχαν στη συνάντηση.


















