Αποτελέσματα του 4ου Ποδηλατικού Μαραθωνίου Γέρας

Αποτελέσματα του 4ου Ποδηλατικού Μαραθωνίου Γέρας

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ο 4ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας. Πρόκειται για μια διοργάνωση που υποστηρίζεται από όλα τα χωριά της Γέρας και κάθε χρόνο πραγματοποιείται όλο και με μεγαλύτερη επιτυχία. Ο αγώνας οργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο “ΕΙΡΗΝΗ” Μεσαγρού, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το Σύνδεσμο Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Λέσβου), το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γέρας και πολλούς εθελοντές.

Νικητές στην κατηγορία EBIKE αναδείχθηκαν πρώτος ο Ψαρρός Τάκης, δεύτερος ο Κουτρουπής Τιμολέων και τρίτος ο Μαϊστρέλλης Βασίλης.

Στη γενική κατάταξη JUNIOR πρώτος κατατάχθηκε ο Ψωμάς Στρατής, δεύτερος ο Ζαχαρίου Άρης και τρίτος ο Κοζπής Αντώνης.

Στην κατηγορία ELITE αναδείχθηκαν πρώτος ο Γιαννόγλου Γιάννης, δεύτερος ο Γιαννούλης Παναγιώτης και τρίτος ο Κελμαλης Αλέξανδρος.

Νικητές στην κατηγορία MEN αναδείχθηκαν πρώτος ο Νίδιμος Αστέριος, δεύτερος ο Σαραϊδάρης Γιώργος και τρίτος ο Τιτιρέκης Λευτέρης.

Νικητές στην κατηγορία MASTER αναδείχθηκαν πρώτος ο Λασκαρίδης Ιγνάτης, δεύτερος ο Μαλαπασχάς Γρηγόρης και τρίτος ο Καμάτσος Παναγιώτης.

Στην κατηγορία VETERAN αναδείχθηκαν πρώτος ο Λουτραγώτης Μάριος, δεύτερος ο Λαϊνάς Κώστας και τρίτος ο Δαλάκος Λευτέρης.

Στην κατηγορία WOMAN αναδείχθηκε πρώτη η Ζούρου Αφροδίτη και δεύτερη η Ζούρου Χρυσομάλλη.

To top