Τους τρεις πυροσβέστες που τραυματίσθηκαν στη φωτιά στο Πλωμάρι επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Παρασκευαϊδης

Τους τρεις πυροσβέστες που τραυματίσθηκαν στη φωτιά στο Πλωμάρι επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Παρασκευαϊδης
Τους 3 Πυροσβέστες (2 εποχικούς και έναν Εθελοντή),που τραυματίστηκαν στην χθεσινή Επιχείρηση κατάσβεσης της Πυρκαγιάς στο Πλωμάρι ,επισκέφθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ,σε μια συμβολική κίνηση, αναγνώρισης και εκτίμησης της τεράστιας προσπάθειας που κατέβαλαν για να προστατέψουν τον οικισμό και τον ελαιώνα ,υπό τις αντίξοες συνθήκες των ισχυρών ανέμων ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαϊδης.
«Με ευχαρίστησε το γεγονός ότι ευτυχώς ο τραυματισμός των δύο ήταν ελαφρύς πλην του ενός ,ο οποίος θα χειρουργηθεί σήμερα από ορθοπεδικό χειρουργό.
Τους ευχήθηκα σύντομη ανάρρωση και τους ευχαρίστησα εν ονόματι όλου του Λεσβιακού λαου ,για τον αγώνα και την συμβολή τους στην κατάσβεση της φωτιάς και στο πρόσωπο τους και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν,Πυροσβέστες, εθελοντές, κατοίκους ,στελέχη Υπηρεσιών και προσωπικό Πολιτικής Προστασιας Δήμου Μυτιλήνης και Περιφέρειας» αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο βουλευτής.
To top