2ος ο Μπάμπης Μπουντάκης του Πο. Συ. Λέσβου στο 2ο Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος

2ος ο Μπάμπης Μπουντάκης του Πο. Συ. Λέσβου στο 2ο Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος

2ος ο Μπάμπης Μπουντάκης αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβουστο 2ο Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος – LEAGUE XCO 2022 στην Ηγουμενίτσα

Χθες 10 Απριλίου ο Μπάμπης Μπουντάκης αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου πέτυχε μια εκπληκτική 2η θέση στον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος LEAGUE XCO 2022 στην Ηγουμενίτσα.
Με μια φοβερή εμφάνιση, ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας, ο Μπάμπης Μπουντάκης, κατάφερε σήμερα να τερματίσει στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του στον αγώνα Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άπειρος.

Σε μια αρκετά τεχνική διαδρομή με συνεχή αλλαγή του τερέν από ανηφορικό σε κατηφορικό και αρκετά μονοπάτια οι αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου Μπουντάκης Μπάμπης και Ντάρας Γιώργος ξεκίνησαν ανάμεσα σε 40 ποδηλάτες για ακόμα μια φορά, από τις τελευταίες σειρές λόγω έλλειψης βαθμών του συλλόγου στο κύπελλο. Παρόλα αυτά ο Μπουντάκης από τα πρώτα 150 μέτρα, με ένα επίμονο, δυνατό κι αποτελεσματικό sprint, κατάφερε να περάσει τους περισσότερους ενώ μετά τον δεύτερο γύρο βρέθηκε για αρκετή ώρα να ηγείται του group. Δυστυχώς ο τραυματισμός που έχει στο γόνατο τον ανάγκασε στον τέταρτο γύρο, να μειώσει ρυθμό με αποτέλεσμα να τερματίσει τελικά δεύτερος. Ο Γιώργος Ντάρας αν και ήταν σε πολύ καλή μέρα και διατήρησε καλή θέση στην αρχή, ένα σκασμένο λάστιχο του στέρησε κάθε ελπίδα για διάκριση. Παρόλα αυτά με πείσμα και κουράγιο κατάφερε να τερματίσει εντός χρόνου τον αγώνα ακόμα και με βλάβη.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει σε ανακοίνωση του, τους δυο αθλητές που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τόσο μακρινό ταξίδι για να δώσουν παρών σαν σωματείο και εύχονται σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

To top