Πλούσιος απολογισμός για το “ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ ” και με όραμα για νέους στόχους

Πλούσιος απολογισμός για το “ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ ” και με όραμα για νέους στόχους

To Δ.Σ του Συλλόγου “ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ ” συγκροτήθηκε για την ετήσια Γενική Συνέλευση με απόλυτη πλειοψηφία και ομοψυχία στις 3 Απριλίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά την θερμή υποδοχή των νέων μελών του, έγινε ο ετήσιος Οικονομικός απολογισμός και αναφορά στην ιδιαίτερα πλούσια δράση που ανέπτυξε ο σύλλογος την χρονιά που μας πέρασε. Την έκδοση του Πολυτελούς Ιστορικού-εικαστικού λευκώματος ¨Η ΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ “, δύο διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ελιά με πανελλαδική συμμετοχή και απήχηση, και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Λέσβο.

Με όραμα και πάθος για την διεκπεραίωση των στόχων του, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση για τις προοπτικές και την εξέλιξη των προσπαθειών που γίνονται για την διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου-Φεστιβάλ της ελιάς στην Λέσβο το ” Elia Lesvos ConFest ” στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Μια καινοτόμο διοργάνωση που για πρώτη φορά αγκαλιάζει ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ με διακεκριμένους καθηγητές, επιστήμονες, ομιλητές από όλο τον κόσμο αλλά και από την χώρα μας.

Ενημέρωση για το οδοιπορικό Ελαιοτουρισμού στην Χαέν της Ισπανίας από Λέσβιους επιχειρηματίες 1-6 Μαϊου 2022, για την διεξαγωγή της Διεθνούς δημοσκόπησης για την ανάπτυξη ελαιοτουριστικών εμπειριών.

Στοχευμένα και με μεθοδευμένες ενέργειες ο σύλλογος εργάζεται για την επικοινωνία και επιτυχία του συνεδρίου.

Με όλες τις πολυθεματικές περγαμηνές και πλούτο που διαθέτει το νησί μας και με ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ στόχος είναι η ανάδειξη του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και της Οικονομίας του νησιού μας.

Η συνεδρίαση λύθηκε με την υπόσχεση της ευθύνης, της σύμπλευσης και της συνέργειας όλων των μελών για την επιτυχία όλων των παραπάνω στόχων, για βιωσιμότητα και εξωστρέφεια με δυναμισμό.

To top