Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Βοστάνειο ο Φώντας Αυγερινός

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Βοστάνειο ο Φώντας Αυγερινός

Πρόεδρος εξελέγη στη δεύτερη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου ο Φώντας Αυγερινός στο Σύλλογο Εργαζομενων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Την Τετάρτη το απόγευμα οι τρεις παρατάξεις συνεδρίασαν μεταξύ τους ωστόσο δεν συμφώνησαν για το νέο προεδρείο καθώς η παράταξη Κλεάνθη πρότεινε εναλλασσόμενη θητεία προέδρου. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνεδρίαση και υπερψηφίστηκε η πρόταση για την εκλογή του Φώντα Αυγερινού στη θέση του προέδρου από τα τρία μέλη της παράταξης του και την παράταξη του ΠΑΜΕ. Η παράταξη του τέως προέδρου Στρατή Κλεάνθη δεν έλαβε καμία θέση στο προεδρείο παρότι προτάθηκε για τη θέση του γραμματέα.

Ο κ. Αυγερινός μίλησε στον Αίολο με την ευκαιρία της εκλογής και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει στη νέα θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης:

8 Απριλίου έγινε η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης με μοναδικό θέμα συζήτησης συγκρότηση σε σώμα έπειτα από την εκλογική διαδικασία στις 31/3.

Οι παρατάξεις είχαν λάβει, ΝΟΥ 168, ΝΕΚ 168, ΑΣΥ 28
Η πρόταση της ΝΕΚ ήτανε διαπαραταξιακό, με εναλλαγή στην προεδρία και αντιπροεδρία για ένα χρόνο από ΝΕΚ και ΝΟΥ, και γραμματεία στην ΑΣΥ.
Η πρόταση του ΝΟΥ ήτανε διαπαραταξιακό για δύο χρόνια με Πρόεδρο από το ΝΟΥ γραμματέα ΝΕΚ, αντιπρόεδρο ΑΣΥ, ταμία ΝΕΚ, αναπληρωτή γραμματέα ΝΟΥ.
Η πρόταση της ΑΣΥ ήταν διαπαραταξιακό με τα δύο πρώτα ψηφοδέλτια ΝΟΥ και ΝΕΚ να έχουν την προεδρία και τη γραμματεία, και το τρίτο ψηφοδέλτιο της ΑΣΥ την αντιπροεδρία.
Η ψηφοφορία για τον πρόεδρο έληξε με 4-3, με πρόεδρο ΝΟΥ. Στη συνέχεια η ΝΕΚ δήλωσε ότι δεν προτείνει κάτι, δεν συμμετέχει στην ψηφοφορία και δεν αποδέχεται κάποια θέση στο προεδρείο του ΔΣ.
Εν κατακλείδι οι θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης διαμορφώνονται ως έξης.

Πρόεδρος:…………Αυγερινός Ξενοφών (Φώντας)
Γραμματέας:……..Σαμαράς Ευστράτιος
Αντιπρόεδρος:…. Χωριανοπούλου Γιάννα
Ταμίας:……………..Ταρατόρης Παράσχος (Πάρης)
Μέλη:………………..Κλεάνθης Στρατής, Ψούνος Θανάσης, Πετράς Νίκος

To top