1ος Δ-κός Αγώνας «Δρομικού Τετράθλου» Κ14 αγοριών-κοριτσιών ομίλου Λήμνου

1ος Δ-κός Αγώνας «Δρομικού Τετράθλου» Κ14 αγοριών-κοριτσιών ομίλου Λήμνου

Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με το αγωνιστικό της πρόγραμμα – ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2022, ξεκινά την αγωνιστική της δράση με τον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα « ΔΡΟΜΙΚΟΥ» ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ Κ14 αγοριών – κοριτσιών, για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου αθλητών-τριών γεν. 2009 & 2010 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 , στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 16:00, ενώ ο αντίστοιχος αγώνας για τον όμιλο των σωματείων της Λέσβου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Παρασκευή 15-04-2022.

Στον 1ο αγώνα οι αθλητές – τριες θα αγωνιστούν στο «ΔΡΟΜΙΚΟ» Τέτραθλο που περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα: 60μ – 1200μ. ή 2000μ. Βάδην, ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ & ΜΠΑΛΑΚΙ. Κάθε αθλητής – αθλήτρια, έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ΔΥΟ (2) το ανώτερο αγωνίσματα. Οι επιδόσεις των αθλητών-τριών βαθμολογούνται με κλίμακα βαθμολογίας, από 10 μέχρι 110 βαθμούς.
Βραβεύονται οι ΕΞΙ πρώτοι νικητές και νικήτριες της ατομικής κατάταξης του Τετράθλου σε κάθε κατηγορία Κ14 ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. Στους (1° – 2° -3°) νικητές-τριες της κατηγορίας των Κ14 ΑΓΟΡΙΩΝ και της κατηγορίας των Κ14 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, θα απονεμηθούν μετάλλια & διπλώματα και για τον 4°-5° και 6° νικητή-τρια διπλώματα.

Θα βραβεύονται ΕΠΙΠΛΕΟΝ και οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας Κ14 ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (νικητές – νικήτριες τετράθλων).
Αν δύο ή περισσότεροι αθλητές ή αθλήτριες συγκεντρώσουν τον ίδιο αριθμό βαθμών σε οποιαδήποτε θέση κατάταξης του αγώνα, οι αθλητές θα ανακηρύσσονται ισόπαλοι.
Κατά τα λοιπά ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στην υπ΄αρ. πρωτ. 90/17.3.2022 προκήρυξη των αγώνων, που έχουν λάβει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συνδέσμου κριτών κλασικού αθλητισμού Λήμνου για την βοήθειά τους, το ΕΚΑΒ Λήμνου για την κάλυψη της διοργάνωσης με ασθενοφόρο όχημα, τον Δήμο Λήμνου & τον ΟΕΠΑ για την έγκριση των αιτημάτων μας που αφορούν την διοργάνωση και όλους εκείνους που θα συμβάλουν ο καθένας από τη μεριά του για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

 

 

 

To top