Ομιλίες για την υπογονιμότητα από το «Be-Live»

Ομιλίες για την υπογονιμότητα από το «Be-Live»

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο Be-Live, το οποίο ιδρύθηκε το 2019 και έχει ως κύριο σκοπό τη βοήθεια στα υπογόνιμα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί,  διοργανώνει την Παρασκευή 8-4-2022 και το Σάββατο 9-4-20022,σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, ομιλίες με σκοπό την ενημέρωση και την βοήθεια σχετικά με την υπογονιμότητα.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση της Παρασκευής θα γίνει στις 19:00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιώτικης Πολιτικής, Μικράς Ασίας 2, Μυτιλήνη και του Σαββάτου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.

Το όραμά του Σωματείου είναι η μείωση της υπογονιμότητας, η κατάκτηση του ονείρου της οικογένειας από όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα, η υποστήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, καθώς και η συμβολή του σε ένα μέλλον με λιγότερα προβλήματα υπογονιμότητας.

Ομιλητές θα είναι οι ιδρυτές του Σωματείου Βασίλης Κελλάρης (μαιευτήρας – γυναικολόγος, Αντιπρόεδρος του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ) και Χάρης Χηνιάδης (μαιευτήρας – γυναικολόγος, Μέλος Δ.Σ. Μητέρα).

 

To top