Μετά τις εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς» η παράταξη Συλλογική Εκπαιδευτικών σε σχετική ανακοίνωση εκφράζει την ικανοποίησή της για την στήριξη και τη διατήρηση των δυνάμεών της στις εκλογές τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα «μας γεμίζει ευθύνη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο και να διεκδικούμε λύσεις για τα προβλήματα στην εκπαίδευση»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δύο χρόνια πριν ξεκινούσε ένα όμορφο ταξίδι. Μια ομάδα ατόμων με κοινές αγωνίες, κοινό όραμα και πίστη στη συλλογική δράση, αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να διεκδικήσει τη θέση της στον Σύλλογό μας. Με την επανεκλογή μας αποδείχθηκε ότι η σταθερή δουλειά, η αθόρυβη προσπάθεια και η αγάπη για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού αναγνωρίστηκε και μας τιμήσατε ξανά με την εμπιστοσύνη σας.
Η Συλλογική Εκπαιδευτικών συγκέντρωσε 146 ψήφους και διατήρησε τις δύο (2) έδρες της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, καθώς και τους δύο (2) αντιπροσώπους για την 95η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.
Το αποτέλεσμα αυτό μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο και να διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα της εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε όλες/ους όσοι συμπορευτήκατε με τη Συλλογική Εκπαιδευτικών αυτά τα δύο χρόνια, μας στηρίξατε και συνεχίζετε να πιστεύετε ότι ο διάλογος, η συνεργασία και η συλλογική δράση μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε.
Υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, την ίδια αγάπη για τα σχολεία μας και τον ίδιο σεβασμό προς όλες/ους τις/ους συναδέλφισσες/ους μας.







