Δημοπρατούνται έργα 800.000 ευρώ σε Αγία Παρασκευή, Πέτρα και Καλλονή

Δημοπρατούνται έργα 800.000 ευρώ σε Αγία Παρασκευή, Πέτρα και Καλλονή

Στη δημοπράτηση τριών σημαντικών έργων υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 799.258 ευρώ προχώρησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, με τη σχετική απόφαση να υπογράφεται σήμερα από τον δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορούν παρεμβάσεις στις δημοτικές ενότητες Πέτρας, Αγίας Παρασκευής και Καλλονής, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των κατοίκων.

Ειδικότερα, προβλέπεται η κατασκευή πλακόστρωτου στο «Μακρύ Σοκάκι» της Αγίας Παρασκευής, η ασφαλτόστρωση στη θέση «Αγ. Κήρυκας» στην Πέτρα, καθώς και η ασφαλτόστρωση τμήματος του αγροτικού δρόμου στο Μετόχι Δαφίων.

Η διαδικασία εισέρχεται πλέον στη φάση υποβολής προσφορών, με την αποσφράγισή τους να έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου, οπότε και θα αναδειχθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την υλοποίηση των παρεμβάσεων.

To top