Με καλούς οιωνούς η νέα τουριστική σεζόν για τη Λέσβο

Με καλούς οιωνούς η νέα τουριστική σεζόν για τη Λέσβο

Με θετικούς οιωνούς ξεκινά για τη Λέσβο η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, που ανοίγει ουσιαστικά τον Μάιο, με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς να δίνει την πρώτη δυνατή εικόνα της σεζόν.

Η τουριστική αγορά κινείται σε κλίμα αισιοδοξίας, καθώς αναμένονται περίπου 2.500 με 3.000 Τούρκοι επισκέπτες, ενώ στο νησί φτάνουν και τα πρώτα charter από ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, η διεξαγωγή σημαντικών συνεδρίων , όπως του ελαιολάδου, το ιατρικό συνέδριο και το συνέδριο της ΑΧΕΠΑ, αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την επισκεψιμότητα το καλοκαίρι του 2026.

Για τις προβλέψεις όσο αφορά τη φετινή σεζόν και τις αφίξεις των επόμενων ημερών μίλησε στον «Αίολο» ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος.

To top