Λήμνος: Κοκαΐνη σε ρεζέρβα ασυνόδευτου οχήματος στο πλοίο για Μύρινα

Λήμνος: Κοκαΐνη σε ρεζέρβα ασυνόδευτου οχήματος στο πλοίο για Μύρινα

Κοκαΐνη συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων εντοπίστηκε από τις αρχές στη ρεζέρβα οχήματος που ταξίδευε ασυνόδευτο με το πλοίο της γραμμής στη Μύρινα ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε και ζυγαριά ακρίβειας.

Συγκεκριμένα η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, αξιοποιώντας πληροφορίες  του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μύρινας, για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στο νησί, μετέβη σε  χώρο στάθμευσης μεταφορικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα, και με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισε στη ρεζέρβα οχήματος, ένα γυάλινο βάζο με 67 γραμμάρια ποσότητα κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το αυτοκίνητο τέθηκε υπό παρακολούθηση  και ο ιδιοκτήτης συνελήφθη στη Λήμνο, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκε και ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ενώ κατασχέθηκε, η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, η οποία πρόκειται να αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους, το όχημα μεταφοράς, η ζυγαριά ακριβείας και μια συσκευή τηλεφώνου.

To top