Στη Καλλονή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου

Στη Καλλονή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου

Επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί από το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κτηνοτροφικός κόσμος από τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού και των αυστηρών μέτρων περιορισμού που εφαρμόζονται. Αμέσως μετά την άφιξή του στη Μυτιλήνη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέβη στην Καλλονή προκειμένου να βρεθεί με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων των συνεταιρισμών και των αγροτικών φορέων και να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί . Στην αρχή συναντήθηκε με πολίτες σε κεντρική καφετέρια και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με φορείς στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου στην Καλλονή .

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνοδεύουν ο βουλευτής Ρεθύμνης υπεύθυνος ΚΤΕ Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Πετρόπουλος και ο  βουλευτής επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής. Το παρόν στη σύσκεψη έδωσε και ο πρόσφατα διαγραφείς από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ,  ανεξάρτητος βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Περιφερειακής  παράταξης «Αλλαγή Πορείας για τα Νησιά μας», Βάσω Χοχλάκα

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται οι Δήμαρχοι Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου κ. Γελαγώτης καθώς και Αντιδήμαρχοι των δυο Δήμων.

 

 

To top