Φιλικοί αγώνες βόλεϊ βετεράνων στη Μυτιλήνη με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Φιλικοί αγώνες βόλεϊ βετεράνων στη Μυτιλήνη με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Φιλικούς αγώνες βόλεϊ βετεράνων με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν ο Δήμος Μυτιλήνης και ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, με συνδιοργανωτή την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου, το Σάββατο 4 Απριλίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, με τον αγώνα των Γυναικών να ξεκινά στις 18:30 και τον αγώνα των Ανδρών να ακολουθεί στις 20:30.

Η πρωτοβουλία έχει ξεκάθαρο κοινωνικό προσανατολισμό, καθώς σκοπός των αγώνων είναι η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μυτιλήνης.

Όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες καλούνται, αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση συμπολιτών και οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Η δράση επιχειρεί να συνδυάσει την αξία του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής, της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης μέσα από μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το «παρών» στο Κλειστό της Νεάπολης, στηρίζοντας με την παρουσία και την προσφορά τους έναν σκοπό με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To top