Έπιπλα «Fylliana» και στη Μυτιλήνη

Έπιπλα  «Fylliana» και στη Μυτιλήνη

Στις 30 Μαρτίου ανοίγει το κατάστημα επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού «Fylliana» και στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο 8ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λάρσο!

Η εταιρεία  Fylliana, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο πελατών και στενά συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με τη μορφή shop in shop στην Ελλάδα και επίσης με εξαγωγές σε Βαλκανικές χώρες.
Η Fylliana, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Χίο και προσεχώς και  Μυτιλήνη ) και ένα σύγχρονο e-shop www.fylliana.gr , μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.
Η εταιρεία εδρεύει στον Κορινό Πιερίας, στο 7ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 13.000m², συνολικής κτιριακής κάλυψης 8.000m².
Με πολλαπλές προτάσεις εξοπλισμού και διακόσμησης, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών που θέλουν να δημιουργήσουν τον δικό τους “εμπνευσμένο χώρο”. Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, κάδρα, φωτιστικά και ότι αφορά τη διακόσμηση και ανανέωση του χώρου αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Fylliana-Inspired Spaces.
Τα προϊόντα είναι ευρωπαϊκής ή ασιατικής προέλευσης και κατασκευής και περνούν τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Στοιχεία της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνουν οι πωλήσεις των συγκεκριμένων επίπλων είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής τους, που σε συνδυασμό με τη δελεαστική τιμή, τα κάνουν απλά ασυναγώνιστα!

To top