Επιστρέφουν τα λεωφορεία στον Ασώματο μετά τα έργα στην στάση του χωριού

Επιστρέφουν τα λεωφορεία στον Ασώματο μετά τα έργα στην στάση του χωριού

Την επανέναρξη των δρομολογίων των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ από τα έργα του δήμου στη στάση στον Ασώματο ανακοίνωσε η Κοινότητα Ασωμάτου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της υποδομής.

Όπως γνωστοποιήθηκε, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026 τα λεωφορεία επιστρέφουν στην κανονική τους λειτουργία, εξυπηρετώντας καθημερινά τους κατοίκους του χωριού και ιδιαίτερα μαθητές και εργαζόμενους που μετακινούνται προς και από τη Μυτιλήνη.

Το πρόγραμμα των δρομολογίων διαμορφώνεται ως εξής:

  • 07:15 π.μ. – Αναχώρηση από Ασώματο προς Μυτιλήνη

  • 14:15 μ.μ. – Αναχώρηση από Μυτιλήνη προς Ασώματο

Η νέα στάση και το σημείο αναστροφής των λεωφορείων δημιουργήθηκαν ώστε να διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας και μεγαλύτερη ασφάλεια για το επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοινότητας Ασωμάτου, η νέα υποδομή επιτρέπει την ασφαλή αναστροφή των λεωφορείων, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των μαθητών και των κατοίκων που χρησιμοποιούν καθημερινά τη συγκοινωνία.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Αφροδίτη Μολυβιάτου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση των εργασιών, καθώς και τους κατοίκους για την υπομονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων.

To top