Επίσκεψη του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη στην “Κυψέλη”

Επίσκεψη του  Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη στην “Κυψέλη”

Στο Κέντρο Φροντίδας Α.με.Α. «Κυψέλη» στη Μυτιλήνη, βρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο Λέσβου, κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου κ. Βάγια Αλατερού και από τους υπόλοιπους εργαζόμενους, για τις δραστηριότητες της δομής, τα προβλήματα, αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη περίοδο.

«Η Κυψέλη είναι δημιούργημα πολλών ανθρώπων, με κοινωνικές ευαισθησίες. Παρά τις αδυναμίες που προέκυψαν στη μακρά διαδρομή της δομής, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Η στήριξη ανθρώπων με αναπηρίες και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους», τόνισε σε ανάρτησή του ο κ. Πιπίνης.

 

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού υποστήριξε πως «τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα στη χώρα για βελτιωθούν οι υποδομές για τα Α.με.Α., ωστόσο μένουν ακόμη πολλά να γίνουν». Ο κ. Πιπίνης συμπλήρωσε λέγοντας: «Προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και συνολικά η κυβέρνηση, με πολλαπλές παρεμβάσεις, στο πλαίσιο και του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα δικαιώματα των Α.με.Α., έχουν δείξει έμπρακτα ευαισθησία για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Η λειτουργία της «Κυψέλης» πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα, προκειμένου να μπορεί να στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη στη Λέσβο».

 

To top