Βρέθηκε στέγη για την άτυχη μητέρα που κάηκε το σπίτι της στη Λαγκάδα

Βρέθηκε στέγη για την άτυχη μητέρα που κάηκε το σπίτι της στη Λαγκάδα

Σε ξενώνα θα μείνει η άτυχη μητέρα με το παιδί της που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στη Λαγκάδα, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο Δήμος Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Στρατής Κύτελης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμητρα Αλεξανδρή στάθηκαν στο πλευρό της άτυχης μητέρας και φρόντισαν να βρει στέγη προκειμένου να μείνει μαζί με το παιδί της για όσο διάστημα χρειαστεί. Παράλληλα, γίνονται και οι διαδικασίες για να εισπράξει το σχετικό επίδομα των 600 ευρώ για τις πρώτες ανάγκες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμητρα Αλεξανδρή, από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην άτυχη μητέρα που πρόσφατα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στην Λαγκάδα Μυτιλήνης.
Της δόθηκε η δυνατότητα στέγασης μαζί με το παιδί της σε ξενώνα για όσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί ενώ παράλληλα της παρέχονται όλες οι απαραίτητες φροντίδες.
Επίσης γίνονται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να εισπράξει το σχετικό επίδομα των 600 ευρώ για τις πρώτες ανάγκες.
Καλούμε όλους τους δημότες να συνδράμουν με όσες δυνάμεις μπορούν προκειμένου να επισκευαστεί το σπίτι της άτυχης οικογένειας.

To top