Μεγάλη συμμετοχή και πρωτιά Ευσταθίου στις εκλογές του Συλλόγου «Ασπίδα»

Μεγάλη συμμετοχή και πρωτιά Ευσταθίου στις εκλογές του Συλλόγου «Ασπίδα»

Ο Μανώλης Ευσταθίου αναδείχθηκε πρώτος  σε ψήφους στις εκλογές του Συλλόγου Εστίασης «Ασπίδα», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά και με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή, με τις κάλπες να κλείνουν γύρω στις 7:30 το απόγευμα.

Η καταμέτρηση των ψήφων ξεκίνησε αμέσως μετά και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οπότε και προέκυψε το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με απόφαση των υποψηφίων, δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα οι σταυροί προτίμησης που έλαβε ο καθένας, αλλά μόνο η σειρά εκλογής.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας περιόδου για τον Σύλλογο Εστίασης «Ασπίδα». Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται να αντιμετωπίσει τις σημαντικές προκλήσεις του κλάδου το επόμενο διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες, καθώς φέτος ψήφισαν περίπου 95 μέλη του συλλόγου, ενώ παράλληλα εκλέχθηκαν και οι πέντε εκπρόσωποι που θα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Η σειρά εκλογής είναι η εξής:

Μανώλης Ευσταθίου

Νικος Γιαννάκας

Φώτης Κουλουμαριέτος

Δήμος Καραμπεάζης

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Το νέο Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες μέρες.

To top