Πολιτικό “παρών” από τον Μεσοτοπίτη ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη

Πολιτικό “παρών” από τον Μεσοτοπίτη ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ιάσωνα Πιπίνη

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο Λέσβου, κ. Ιάσων Πιπίνης, με αντικείμενο τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη της Λέσβου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Ιάσων Πιπίνης, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα του ιδίου, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού οι παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της Λέσβου, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά και εκείνες που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

«Η Λέσβος που σήκωσε μεγάλο βάρος της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης γυρίζει σελίδα, αφήνοντας πίσω οριστικά εικόνες που την σημάδεψαν», τονίζει ο κ. Ιάσων Πιπίνης και προσθέτει: «Τα μεγάλα έργα που δρομολογούνται ήδη, αλλά και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται σε διαφορετικούς τομείς για το επόμενο διάστημα, αποτυπώνουν το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το νησί μας».

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού αναφέρει επίσης πως «η αναμόρφωση της Λέσβου εξαρτάται από τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας, πολιτών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυβέρνησης. Όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

 

To top