5ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης στις 14 και 15 Φεβρουαρίου

5ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης στις 14 και 15 Φεβρουαρίου

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου, φέρνοντας την καρδιά του δρομικού κινήματος στη Λέσβο. Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό, κοινότητα και πολιτισμό, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών και πολλές εκπλήξεις για τους δρομείς κάθε ηλικίας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες των 21, 10 και 5 χιλιομέτρων αλλά και διαδρομές για τους μικρούς φίλους. Ο αγώνας  προσελκύει αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθιστόντας τον ιδανική επιλογή τόσο για αγωνιστικό αλλα και για τουριστικό τουρισμό. Ως εκ τούτου υπάρχει ιδιαίτερα έντονη διεθνής συμμετοχή, με αθλητές από πολλές χώρες, γεγονός που αποτυπώνεται και στα επίσημα στατιστικά της διοργάνωσης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης» συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα, την εξωστρέφεια και τον κοινωνικό χαρακτήρα του αγώνα, με στόχο τη θεσμική του καθιέρωση και τη διαρκή του ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι δρομείς μεταξύ των οποίων:

• Κώστας Χουβαρδάς – Ο έμπειρος μαραθωνοδρόμος με πάνω από 50 διεθνείς μαραθωνίους, γνωστός για το επίτευγμα 7 μαραθωνίων σε 7 εβδομάδες κάτω από 3 ώρες με καταγωγή απο την Πτερούντα της Λέσβου.

• Amadeus Clements – Διεθνής δρομέας μεγάλων αποστάσεων με επιδόσεις

Μαραθώνιος: 2:28:54 και παρουσία σε παγκόσμιους αγώνες. Στόχος του η ατάληψη της 1ης θέσης στον επερχόμενο κλασικό Μαραθώνιο.

• Κωνσταντίνος Πανταζής με επιδόσεις 10 km

3 4 : 2 5 , Η μ ι μ α ρ α θ ώ ν ι ο ς : 1 : 1 3 : 5 7 ,

Μαραθώνιος: 2:38:38

• Μοσχούλα Μανουσάκη – με επιδόσεις 5 km:

17:39, 10 km: 36:17, Hμιμαραθώνιος:

1:20:14

To top