Οι αγρότες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου κλιμακώνουν τον αγώνα τους, δηλώνοντας ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Λήμνος, Λέσβος, Σάμος, Κως και Ρόδος συντάσσονται με τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και στέλνουν μήνυμα αγωνιστικής ετοιμότητας απέναντι στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΚΑΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Λήμνος, Λέσβος, Σάμος, Κως και Ρόδος, όπου υπάρχει οργανωμένο αγροτικό κίνημα και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις όλο αυτό το διάστημα, συντάσσονται με το πλαίσιο αιτημάτων και τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων δηλώνουμε ότι παραμένουμε ενωμένοι και ακλόνητοι στον αγώνα για την επιβίωσή μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, μέχρι η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε., της ΚΑΠ και της κυβέρνησης.
Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, χαιρετίζουμε την αυριανή σύσκεψη της ΠΕΜ στην Καρδίτσα και περιμένουμε τις αποφάσεις της.








