Διακρίσεις για το Γυμνάσιο και Λύκειο Πέτρας στον μαθηματικό διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ»

Διακρίσεις για το Γυμνάσιο και Λύκειο Πέτρας στον μαθηματικό διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ»

Σημαντική διάκριση για το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πέτρας Λέσβου, καθώς μαθητές και μαθήτριές τους συγκαταλέγονται στους επιτυχόντες του 86ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών «ο Θαλής» για το σχολικό έτος 2025–2026.

Η σχολική κοινότητα συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον απαιτητικό διαγωνισμό, επιλέγοντας να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε ένα υψηλού επιπέδου μαθηματικό πεδίο. Η συμμετοχή και μόνο αποτελεί ένδειξη τόλμης, φιλομάθειας και αγάπης για τα Μαθηματικά.

Ιδιαίτερη υπερηφάνεια εκφράζεται για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν:

  • Γεωργέλλη Ευφροσύνη-Νέουζα (Α’ Λυκείου Πέτρας Λέσβου)

  • Καταξινός Εμμανουήλ (Α’ Λυκείου Πέτρας Λέσβου)

  • Λημναίου Φιλίππα (Γ’ Λυκείου Πέτρας Λέσβου)

  • Μάργαρης Απόστολος (Γ’ Γυμνασίου Πέτρας Λέσβου)

  • Παλιόγλου Θεολόγος-Μιχαήλ (Α’ Λυκείου Πέτρας Λέσβου)

  • Τατάς Ιωάννης (Α’ Λυκείου Πέτρας Λέσβου)

Η επιτυχία τους στον διαγωνισμό «Θαλής» αποτελεί επιστέγασμα συστηματικής προσπάθειας, επιμονής και αγάπης για τη γνώση. Το σχολείο τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον και κάθε προσωπική και επιστημονική καταξίωση στη ζωή τους.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνονται και στους γονείς των μαθητών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους, για τη στήριξη και την καθοδήγηση που προσέφεραν, συμβάλλοντας καθοριστικά σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.

To top