Κωπηλασία: Πλώρη για διεθνείς διοργανώσεις βάζει η Μηλένα Κοντού

Κωπηλασία: Πλώρη για διεθνείς διοργανώσεις βάζει η Μηλένα Κοντού

Στο κοινόβιο ανδρών και γυναικών από 9 μέχρι 27 Μαρτίου κλήθηκε η αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλεγούν αθλητές και πληρώματα  που θα λάβουν μέρος  εκπροσωπώντας τη χώρα μας, στους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας   στην Ιταλία στις Αρχές Απριλίου.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τονίζει τα εξής:

«Στις πρόσφατες διεθνείς δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον Σχοινιά για τη στελέχωση της εθνικής μας ομάδας, η αθλήτρια του ΝΟΜ, Μηλένα Κοντού κέρδισε σε όλες τις βασικές αναμετρήσεις, κέρδισε αθλήτριες με μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, ξεπέρασε όλες τις αθλήτριες της ηλικιακής της κατηγορίας αλλά και τις μεγαλύτερες. Ως εκ τούτου κλήθηκε στο κοινόβιο Αντρών-Γυναικών 9-27  Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλεγούν οι αθλητές και θα δημιουργηθούν τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας που θα διεξαχθούν στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας στις αρχές Απριλίου. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και την τελική δοκιμασία για τους επερχόμενους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες.

Να σημειωθεί, ότι η Μηλένα μας είναι η μοναδική Ελληνίδα κωπηλάτρια της κατηγορίας νεανίδων που κλήθηκε στο κοινόβιο Αντρών και Γυναικών μαζί με την ελίτ ομάδα των Ολυμπιακών, Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλητών μας.

Η Μηλένα συνεχίζει να σηκώνει ψηλά την σημαία του ΝΟΜ και να εκπροσωπεί το νησί μας επάξια στις διεθνείς διοργανώσεις.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη Μηλένα στους προπονητές και την οικογένεια της!»

To top